به روز رسانی در :
2021-02-20 05:37:02
ارسال شده توسط :
دپارتمان مهندسی آتور صنعت
زیرمجموعه برند :
ندارد
پمپ وکیوم ادوارد | Edwards
کمپانی Edwards کار خود را در سال 1920 با واردات قطعات پمپ آغاز کرد. این شرکت انگلیسی ، در طول سال ها فعالیت خود به یک کمپانی جهانی مبدل شد و با شرکت هایی چون سامسونگ همکاری نمود. کمپانی Edwards با نوآوری در تولید محصولات خود ، موفق به دریافت جایزه ی کوئینز گردید و به خاطر مطابقت تولیداتش با استانداردهای روز دنیا طرفداران محیط زیست و ذخیره ی انرژی را به خود جذب کرد. گستره وسیع تولیدات کمپانی Edwards این سازمان را در عرصه ی صنعت شاخص نمود.

محصولات Edwards عبارتند از :
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری EPX
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری iX2
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری CXS
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری UHV
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری GXS
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری iXH
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری iGX
- پمپ وکیوم خشک ادوارد سری iH
- پمپ توربو ادوارد NEXT
- پمپ توربو ادوارد STP
- پمپ ادوارد ES
انواع پمپ وکیوم Edwards
پمپ وکیوم روغنی Edwards | سری EM

پمپ وکیوم روغنی Edwards سری EM ساختار دو مرحله ای داشته و در صنایع و آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این پمپ خلاء در حجم 42.5 تا 80 مترمکعب بر ساعت تولید شده و فشار 5 تا 7 میلی بار را پشتیبانی می کند. پمپ وکیوم روغنی Edwards برای ترکیبات اشتعال زا و گازهای خورنده مناسب نمی باشد ، اما برای انتقال مواد و فرمینگ صنایع چوب کاربرد بالایی دارد. از جمله ویژگی های پمپ وکیوم روغنی Edwards سری EM لرزش کم ، امنیت بالای تجهیزات و مناسب بودن آن برای فرایند های طولانی می باشد و مطابقت آن با استانداردهای جهانی بر کیفیت آن افزوده است.
سایر اطلاعات پمپ وکیوم روغنی Edwards ، کاتالوگ پمپ وکیوم روغنی Edwards و لیست قیمت محصولات Edwards را می توانید در ادامه مشاهده نمایید. آتور صنعت عرضه کننده ی پمپ وکیوم روغنی Edwards
لیست قیمت پمپ وکیوم روغنی Edwards
بازدید کننده گرامی ، باتوجه به اینکه قیمت
پمپ وکیوم روغنیEdwards در برهه های زمانی مختلف دارای نوسان است ، جهت اطلاع از دقیق ترین قیمت فروش
پمپ وکیوم روغنی Edwards با ما تماس بگیرید.
در این زمینه بیشتر بدانید :
پمپ وکیوم چیست
امـروزه سیستم هـای وکیـوم در صنـایع مختلف کـاربرد زیـادی پیدا کـرده اند. صنـایع مـواد غذایی ، ضدعفونی محصولات کشـاورزی ، تولید مواد شیمیـایی ، تعمیر سیستم هـای سرد کننده ، تعویض روغن اتومبیل ، بـازرسی جوش ، سـاخت کامپوزیت ، تولید بدنه های فلزی ، مصارف آزمایشگاهی و... با وکیوم سر و کار دارند. به فشارهای پایین تر از فشار اتمسفر هوا حالت خلاء گفته می شود. این کار را پمپ های وکیوم انجام می دهند. حوزه عملکرد سیستم های وکیوم مابین فشار اتمسفر و صفر مطلق است. خلاء بسته به فشار گاز به چهار دسته تقسیم می شود : خلاء کم : از فشار اتمسفر تا 1 میلی بار ، خلاء متوسط : از 1 تا 10 میلی بار ، خلاء زیاد : از 10 تا 100 میلی بار ، خلاء خیلی زیاد : از 100 تا 1000 میلی بار با توجه به دسته بندی فوق جهت خلاء های مختلف از پمپ های رینگ آبی ، روغنی و خشک استفاده می شود.
انواع پمپ وکیوم
پمپ وکیوم آبی
پمپ وکیوم آبی به دلیل کاربرد های بسیار زیادی که در صنایع گوناگون دارد ، محبوب ترین نوع از انواع پمپ های وکیوم شناخته می شود. مکانیزم عملکرد پمپ وکیوم آبی به این صورت است که حرکت دورانی و خارج از مرکز پروانه حول محور پمپ وکیوم در داخل سیلندر محتوی آب سبب تشکیل رینگ آب می گردد. در جهت دوران با ورود و خروج مداوم پره ها در داخل آب ، حجم بسته فضای بین دو سرسیلندر ، هر دو پره و جداره داخلی رینگ آب در یکطرف افزایش می یابد و عمل مکش صورت می گیرد و در طرف دیگر کاهش یافته و عمل تراکم انجام می پذیرد. عمل خنک کردن در این مدل از پمپ وکیوم بوسیله آب انجام می گیرد که سبب می شود تا فشار 33 میلیمتر جیوه مکش داشته باشد.
شرایط بهینه برای پمپ وکیوم دمای گاز یا هوای ورودی 20°C، فشار محیط 760mmhg و دمـای آب ورودی به پمپ 15°C یا کمتر می باشد.
پمپ وکیوم روغنی
طبق تعریفی که از پمپ های وکیوم داشتیم این پمپ ها وظیفه ایجاد خلاء را بر عهده دارند. یکی دیگر از انواع پمپ های خلاء یا پمپ وکیوم ، پمپ وکیوم روغنی می باشد که از روغن به عنوان سیال خنک کار در گردش استفاده می کند. ساختار و عملکرد این پمپ به گونه ای است که به صورت چرخشی ، نیروی گریز از مرکز و حرکت دورانی روتاری ، در پمپ ایجاد وکیوم و خلاء میکند. پمپ وکیوم روغنی با پمپ وکیوم آبی تفاوت هایی دارد که از آن ها می توان به میزان خلاء ، میزان مصرف انرژی و ... اشاره کرد. به طور کلی از پمپ وکیوم روغنی بیشتر جهت صنایع متوسط و برای فرآیند هایی که نیاز به حجم خلاء زیادی ندارند مانند طلاسازی ها ، چیلر های جذبی یا کمپرسی ، صنایع پزشکی ، صنایع لاستیک سازی و ... استفاده می شود. از ویژگی های پمپ وکیوم روغنی می توان به صدای کم ، مصرف انرژی پایین ، اشغال حجم فضای کم و ... اشاره کرد.
پمپ وکیوم خشک
این نوع از پمپ های وکیوم دارای تیغه های کربنی هستند که بدون روغن کار می کنند و عمر بالایی دارند. پمپ وکیوم خشک حداکثر تا 500 متر مکعب ساخته می شود و حداکثر خلاء این پمپ 80 میلی بار می باشد. پمپ وکیوم خشک در صورت کار مداوم نیاز به تعویض تیغه ها بعد از یکسال دارد. در این نوع پمپ هوای ورودی نقش خنک کننده را نیز بر عهده دارد. از پمپ وکیوم خشک بیشتر در صنایع چاپ ، بسته بندی ، چوب و ... استفاده می شود.
میزان قدرت خلاء نهایی این نوع پمپ نسبت به پمپ وکیوم روغنی کمتر است.
کاربرد پمپ وکیوم Edwards
پمپ وکیوم Edwards بسته به نوع آن کاربردهای بسیاری دارد که در ذیل تعدادی از آن ها ذکر شده است :
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع بسته بندی
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع غذایی
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع چوب
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع نفت و گاز
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع قند و شکر
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع فولاد
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع کشاورزی
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع کاغذ سازی
- پمپ وکیوم Edwards جهت صنایع فیلتر سازی
- پمپ وکیوم Edwards جهت تخلیه هوای داخل لاستیک در صنایع لاستیک سازی
- پمپ وکیوم Edwards جهت جا به جایی قطعات
- پمپ وکیوم Edwards جهت بازرسی جوش
- پمپ وکیوم Edwards جهت فرمینگ قطعات فلزی
- پمپ وکیوم Edwards جهت شیر دوشی
- پمپ وکیوم Edwards جهت انتقال مواد
- پمپ وکیوم Edwards جهت تخلیه مبرد سیستم های سرمایش
تعمیر پمپ وکیوم Edwards
پمپ وکیوم Edwards اگر به صورت منظم سرویس شود و شرایط کاری سنگینی نداشته باشد ، خیلی کم دچار استهلاک می شود. با این حال پمپ وکیوم پس از مدتی نیاز به تعمیرات پیدا می کند. تامین قطعات اصلی ، تجهیزات کافی و همچنین تعمیرکار ماهر لازمه تعمیر هر پمپی می باشد که هم راستایی این موارد می تواند پمپ وکیوم را برای مدتی طولانی به چرخه بازگرداند. از این حیث ، شرکت آتور صنعت توانسته است با تقویت بخش کارگاهی و تولیدی خود گامی بلند در جهت ارائه خدمات و تعمیرات انواع پمپ بردارد و بسیاری از تجهیزات صنعتی اعم از تخصصی و معمولی را به چرخه بازگرداند. با ما در تماس باشید.