فن و هواکش

ویژگی ها:

  • ساخت کشور: ایران
  • توان موتور: 26 تا 1200 وات

ویژگی ها:

  • ساخت کشور: ایران
  • جنس بدنه: فلز – گالوانیزه

ویژگی ها:

  • ساخت کشور: ایران
  • جنس بدنه: گالوانیزه
  • موارد کاربرد: جهت مرغداری ها ، کارخانه ها و …

انواع هواکش صنعتی و خانگی

هواکش‌ ها نقش موثری را در زمینه تهویه هوا در محیط‌های مختلف صنعتی یا خانگی ایفا می‌کنند. به طوری که بدون استفاده از آن‌ها وجود هوای مطبوع در برخی از محیط‌ها غیر ممکن خواهد بود. شرکت‌های سازنده، هر یک از هواکش‌ها را با ویژگی‌های خاصی تولید می‌کنند تا شرایط هوادهی آن‌ها (دبی و فشار و …) متناسب با هر محیط باشد.

به طور کلی باید گفت که هواکش‌ ها به دو صورت کلی کار می‌کنند؛ یعنی یا جهت هوای ورودی و خروجی یکسان است (هواکش‌ های محوری) یا عمود بر هم است (هواکش‌ های سانتریفیوژ) و هر یک از این انواع کلی، زیردسته‌های دیگری نیز دارند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با انواع هواکش صنعتی و خانگی و جزئیات هر یک از این مدل‌ها آشنا کنیم.

انواع هواکش

همانطور که در بخش ابتدایی مطلب گفته شد، می‌توان انواع هواکش را از لحاظ محیط کاربری به دو دسته کلی خانگی و صنعتی دسته بندی کرد. هواکش‌ هایی که در محیط‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، از نظر توان کاری قدرت بیشتری دارند. در نقطه مقابل هواکش‌ خانگی از نظر ابعاد چندان بزرگ نیستند و صرفا توان کافی برای تهویه هوای محیط کوچکی را دارند و باید از نظر ظاهری مناسب باشند تا نمای مناسبی در منزل ایجاد کنند.

هواکش‌ صنعتی

هواکش‌ صنعتی در مدل‌های متنوعی تولید شده و جزو هواکش‌های قدرتمند در بازار محسوب می‌شوند. این دسته از هواکش‌ها می‌توانند ساعات زیادی در روز روشن بمانند و حجم زیادی هوا را انتقال دهند. همچنین هواکش‌های صنعتی چندین مدل مختلف دارند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • هواکش‌های کوپل مستقیم ساده
  • فن هواکش حلزونی یا سانتریفیوژ
  • هواکش‌های آکسیال یا جریان محوری
  • سیستم‌های هواکش بین کانالی یا سقفی
  • انواع سیستم هواکش تسمه‌ای
  • هواکش‌های گریز از مرکز با توان کاری بالا

موارد بالا جزو پرکاربردترین مدل‌ها در انواع هواکش صنعتی هستند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. کارخانجات و کارگاه‌های مختلف با توجه به زمینه کاری خود هواکش‌های مختلفی را برای محیط‌هایی مانند انبارها، سوله‌ها و … استفاده می‌کنند.

VIK-30L4S industrial blower model

(هواکش صنعتی دمنده مدل VIK-30L4S)

در حال حاضر شرکت‌های سازنده فن‌های بالا را با مشخصات فنی و ویژگی‌های گوناگون تولید می‌کنند. به همین دلیل قدرت انتخاب صنعت‌گران به شدت بالا رفته است. ناگفته نماند که برخی از مدل‌های هواکش با ویژگی‌های خاص مانند مقاومت در برابر بالا، قابلیت انتقال هوا غبارآلود و… تولید می‌شوند.

هواکش خانگی

بدون شک این روزها در هر خانه‌ای می‌توان یک هواکش را پیدا کرد. هواکش‌ خانگی ظاهر بسیار ساده و شکیلی دارند که کاملا مخالف با طراحی هواکش‌های صنعتی است. همچنین چنین هواکش‌هایی از توان کاری بالایی برخوردار نیستند و نباید انتظار زیادی از آن‌ها داشت. اما دو نکته بسیار مهم در مورد طراحی و تولید هواکش‌های خانگی وجود دارد که به شرح زیر هستند:

  • هواکش‌ خانگی باید با صدای بسیار کمی کار کند تا ساکنین منزل اذیت نشوند.
  • نصب هواکش‌های خانگی باید ساده باشد و چهره بدی در فضاهای مختلف خانه ایجاد نکند.

به طور کلی می‌توان گفت بیشتر هواکش‌های خانگی از این قواعد پیروی می‌کنند. شرکت‌های سازنده نیز انواع هواکش خانگی را با مشخصات خاص تولید کرده تا امتیازات مثبتی را در اختیار مصرف کننده بگذارند. در ادامه مطلب بیشتر راجع به انواع و کاربردهای انواع فن خانگی صحبت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: موتور ویبره چیست؟

Turbo blower home fan

(هواکش خانگی دمنده توربو)

انواع هواکش صنعتی

هواکش‌هایی که این روزها در کارخانه‌ها، سوله‌ها یا سایر محیط‌های صنعتی دیده می‌شوند، ظاهر یکسانی ندارند؛ زیرا باید عملکرد متفاوتی از خود نشان دهند. به همین دلیل تنوع بالایی از هواکش‌ها تولید می‌شود تا این وسیله بتواند هوای محیط‌های آلوده و بزرگ به خوبی تهویه کند.

جالب است بدانید که برخی از هواکش‌های موجود در کارخانه‌ها از قدرت بسیار بالایی برخوردار هستند. همچنین این فن‌ها به راحتی از پس فشار هوا یا دمای بالا برمی‌آیند. شرکت‌های سازنده هم این هواکش‌ها را با مشخصات و ابعاد سفارشی تولید کرده تا این دسته از مشتریان خود را راضی نگاه دارند. در ادامه این بخش از مطلب قصد داریم انواع هواکش‌صنعتی و عملکردشان را معرفی و بررسی کنیم.

Industrial fan and ventilator

فن‌های پروانه‌ای ساده

فن‌های پروانه‌ای ساده جزو هواکش‌های خوش قیمت و پرکاربردترین مدل‌های موجود در بازار هستند. این دسته از هواکش‌ها طراحی کلی مشابهی با هواکش‌های معمولی خانگی دارند، اما از متریال متفاوتی برای ساخت آن‌ها استفاده شده است. درصد زیادی از فن‌های ساده صنعتی با آلومینیوم ساخته شده و در مقابل رطوبت و پوسیدگی نیز عملکرد نسبتا مناسبی را از خود نشان می‌دهند.

از آنجایی که فن‌های پروانه‌ای صنعتی ظاهر ساده‌ای دارند، به راحتی روی دیوار یا پنجره‌های کارگاه‌ها نصب می‌شوند. همچنین این طراحی ساده خرج زیادی ندارد و محصول با قیمت مناسبی به دست مصرف کننده می‌رسد. در نهایت هم باید بدانید فن‌های ساده با توجه به سایز پروانه‌ و دور چرخش آن میزان جریان هوای متفاوتی خواهند داشت.

هواکش‌ آکسیال صنعتی (Axial Flow Fan)

با اندکی دقت به نام لاتین هواکش‌های صنعتی آکسیال می‌توان فهمید که چه عملکردی دارند. با قاطعیت می‌توان گفت که سری آکسیال جزو پرکاربردترین مدل‌ها در انواع هواکش صنعتی هستند که در مکان‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دسته از هواکش‌ها اصطلاحا جریان محوری یا همان Flow فن محسوب می‌شوند. یعنی جهت چرخش پره‌ها کاملا مطابق با جریان هوا خواهد بود.

Industrial axial fan

به لطف چنین طراحی خاصی می‌توان گفت که هواکش‌های آکسیال قدرت به شدت بالایی در انتقال هوا دارند. همچنین فشار هوای آن‌ها قابل قبول بوده و پاسخگوی نیازهای صنایع مختلفی است. ناگفته نماند که چنین هواکش‌های در مقابل گازهای خورنده یا هوا غبارآلود مقاوم هستند. در نهایت هم باید بگوییم که هواکش‌های آکسیال صنعتی در دمای بالا به خوبی کار می‌کنند.

هواکش سانتریفیوژ

هواکش‌ سانتریفیوژ صنعتی طراحی کاملا متفاوتی دارد و در مکان‌های خاص استفاده می‌شود. این دسته از فن‌ها از یک پروانه خاص استوانه‌ای شکل ساخته شده‌اند که پره‌ها به صورت شعاعی در آن نصب شده است. این پروانه منحصر به فرد در یک محفظه حلزونی قرار گرفته و هوا را به صورت عمود به بیرون انتقال می‌دهد.

Centrifugal ventilator

توجه داشته باشید که هواکش‌های سانتریفیوژ صنعتی فقط دارای پروانه شعاعی یا رادیال (Radial) نیستند. بلکه این دسته از هواکش‌ها با پروانه‌های مختلف ساخته شده که هر کدام عملکرد متفاوتی را از خود نشان می‌دهند. به طور کلی می‌توان گفت که سه نوع پروانه در سانتریفیوژها دیده می‌شوند که موارد زیر هستند:

  • فوروارد (Forward): پروانه‌های دارای خم به جلو
  • بکوارد (Backward): پروانه‌های خم به عقب
  • پروانه رادیال: پروانه‌های شعاعی

بیشتر بخوانید: انواع موتور برق

تعداد پره‌ها و زاویه آن‌ها در هواکش‌ سانتریفیوژ عامل تعیین کننده توان گردش هوای هواکش است. به همین دلیل در هنگام خرید باید به این نکته توجه ویژه‌ای داشته باشید. البته که نوع پروانه و جنس آن تاثیر زیادی روی قیمت هواکش می‌گذارد. برای مثال هواکش‌های سانتریفیوژ صنعتی با پروانه استیل نسبت به سایر مدل‌ها قیمت به مراتب بیشتری دارند.

Centrifugal ventilator performance

هواکش سقفی

هواکش‌های سقفی را می‌توان جزو بهترین انتخاب‌ها برای تهویه هوای سوله‌ها یا مرغ‌داری‌ها دانست. این دسته از هواکش‌های صنعتی در دو مدل کاملا متفاوت ساخته می‌شوند. در دسته اول، هواکش همان ظاهر مدل‌های ساده را دارد و فقط مکان نصب آن متفاوت است. اما در دسته دوم هواکش از نظر ظاهری متفاوت بوده و به شکل کٌره ساخته می‌شود.

از آنجایی که هواکش‌های سقفی در ارتفاع قرار می‌گیرند، عملکرد بهتری در انتقال هوای گرم دارند؛ زیرا هوای گرم محیط‌های صنعتی به سمت بالا حرکت می‌کند. البته که این دسته از هواکش‌ها باید با متریال ویژه‌ای ساخته شوند. چنین هواکش‌هایی به خاطر محل نصب منحصر به فردشان مدام در برابر نور آفتاب یا باران و برف هستند. به همین دلیل بدیهی است که باید بدنه بسیار مقاومی داشته باشند.

مدل های قابل نصب در کانال ها

جالب است بدانید که انواع هواکش‌ وجود دارد که در محیط‌های صنعتی برای نصب در کانال‌ها استفاده می‌شوند. برای مثال هواکش‌ آکسیال صنعتی که در بخش‌های قبلی مطلب معرفی شدند، قابلیت نصب در کانال‌های هوا را دارد. اما برخی از هواکش‌ها هستند که مخصوص این کار طراحی شده و با قابلیت‌های منحصر به فردی به دست مصرف کننده می‌رسند.

Industrial ventilator

هواکش‌های لوله محوری صنعتی که ابعاد نسبتا بزرگی دارند، یکی از پرکاربردترین مدل‌ها برای نصب در کانال‌ها هستند. در این مدل بدنه فن یک لوله مربعی یا دایره‌ای است که با استانداردهای کانال هوا ساخته می‌شود. یعنی بدون هیچ مشکلی بین سایر قطعات کانال هوا قرار می‌گیرد. همچنین در مدل‌های لوله محوری، پروانه به طور مستقیم با شفت اصلی موتور می‌چرخد؛ زیرا الکتروموتور در داخل بدنه لوله‌ای طراحی شده است. این هواکش برای جریان بالای هوا و فشارهای متوسط توصیه می‌شود.

هواکش‌ گریز از مرکز

هواکش‌های گریز از مرکز جزو مدل‌های ویژه محسوب می‌شوند که در صنایع خاصی کاربرد دارند. در این دسته یک تیغه و پروانه وجود وجود دارد که به انتقال هوا کمک می‌کنند. سیستم کار هواکش این است که هوا از طریق پروانه‌ها به داخل کشیده شده و سپس با کمک تیغه‌ها با فشار قابل توجهی به بیرون فرستاده خواهد شد. این طراحی نیز راندمان گردش هوا را به میزان قابل توجهی می‌رساند و هواکش برای کار در شرایط سخت آماده می‌شود.

به طور کلی می‌توان گفت که هواکش‌های گریز از مرکز به خاطر قدرت و قیمت بالای خود بیشتر در صنایع خاص کاربرد دارند. همچنین این طراحی به هواکش کمک می‌کند که به خوبی هوا با حرارت بالا را از خود عبور دهد. برای مثال هواکش برای کارخانه‌های ذوب فلزات یا کارگاه‌های شیشه سازی مناسب خواهد بود. ناگفته نماند که دود یا هوای آلوده برای این هواکش مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد.

هواکش با جریان متقاطع

هواکش‌ های دارای جریان متقاطع از نظر عملکرد تفاوت چندانی با سایر هواکش‌‌های بازار ندارند، اما طراحی بدنه اصلی هواکش کاملا متفاوت است. این مدل که یکی از خاص‌ترین سری‌های انواع هواکش است، بدنه تقریبا بزرگی دارد که به صورت قیف طراحی می‌شود. یعنی دهانه ورودی هوا به هواکش بزرگ‌تر از خروجی خواهد بود و در نهایت هوای داخل با فشار بیشتری خارج می‌شود.

در برخی از محیط‌های کارگاهی هواکش‌های جریان متقاطع را به عنوان دمنده به کار می‌گیرند تا به اهدافی برسند. برای مثال در سیستم‌هایی که هوای گرم زیادی تولید می‌شود، از خروجی هوای هواکش برای خشک کردن رطوبت یا رنگ‌ها استفاده خواهد شد. به طور کلی نیز می‌توان گفت که هواکش‌های جریان متقاطع به دلیل ابعاد و طراحی خاصشان کاربردهای محدودتری دارند.

سیستم‌های هواکش تسمه‌ای

همانطور که در بخش ابتدایی مطلب گفته شد، فن‌های پروانه‌ای ساده‌ای هستند که محور اصلی آن‎ها به طور مستقیم به الکتروموتور نصب شده است. اما جالب است بدانید که برخی از فن‌های موجود در بازار این طراحی را ندارند و نیروی موتور آن‌ها از طریق یک تسمه به پروانه‌ها می‌رسند. این دسته از هواکش‌ها با نام‌های تسمه‌ای و تاسیساتی شناخته می‌شوند و قابلیت‌های خاصی را در اختیار مصرف کننده می‌گذارند.

belt fan

در هواکش‌های تسمه‌ای ابعاد کلی به طور قابل توجهی بالاتر می‌رود؛ زیرا باید موتور روی قاب اصلی آن نصب شود. این طراحی به مصرف کننده کمک می‌کند تا دیگر محدود به یک الکتروموتور نباشد. برای مثال اگر نیاز به دور یا گردش هوای بیشتر نیاز داشت، با تعویض الکتروموتور یا فولی (پولی) به اهداف خود برسد. البته که استفاده از تسمه برای انتقال قدرت صدای کلی این دسته از هواکش‌ها را بالاتر می‌برد.

انواع هواکش خانگی

با مطالعه موارد بالا شاید تصور کنید که عمده کاربردهای انواع هواکش فقط به محیط‌های صنعتی و کارگاهی محدود می‌شود. اما باید بدانید که این دسته از تجهیزات تهویه هوا به شدت در محیط‌های خانگی و خصوصی نیز کاربردی هستند. همچنین شرکت‌های سازنده هواکش‌های متنوعی را تولید می‌کنند که به سادگی در مکان‌های مختلف منزل یا دفتر کار شما نصب می‌شوند.

همانطور که در بخش‌های ابتدایی مطلب گفته شد، هواکش‌های خانگی ظاهر شکیل‌تری دارند؛ زیرا در دید افراد ساکن در خانه‌ها نصب می‌شوند. این نوع هواکش‌ها معمولا فشار بالایی ندارند و صدای کمی نیز تولید می‌کنند تا مناسب کاربردهای خانگی باشند. برخی از انواع هواکش‌ خانگی را در ادامه مرور می‌کنیم.

هواکش مخصوص سرویس بهداشتی و حمام

با قاطعیت می‌توان گفت که این روزها هواکش‌ خانگی در سرویس بهداشتی و حمام تمامی آپارتمان‌های جدید حضور دارد. این دسته از هواکش‌ها، هوای چنین محیط‌هایی را به بهترین شکل از طریق کانال‌ها به پشت بام می‌فرستند. به همین دلیل دیگر رطوبت یا بوی نامطبوع در این محیط‌ها باقی نمی‌ماند.

Household ventilator

در حال حاضر می‌توان هواکش‌های خانگی حمام و سرویس بهداشتی را در مدل‌های ساده یا دمپردار خریداری کرد. مدل‌هایی که دارای دمپر هستند، در زمان خاموشی کاملا بسته شده و جلو ورود حشرات می‌گیرند. همچنین باید بدانید که چنین هواکش‌های باید در مقابل رطوبت اندکی مقاوم باشند.

تهویه فضای بسته پارکینگ یا انبارها

در خانه‌های که پارکینگ و انباری با فضای بسته وجود دارد، دود اگزوز اتومبیل یا هوای حبس در انبار باید به بیرون منتقل شوند. به همین دلیل هواکش‌ خانگی طراحی شده‌اند که کاملا برای چنین محیط‌های مناسب هستند. این دسته از هواکش‌ ها ظاهری کاملا مشابه با فن‌های صنعتی دارند. یعنی با بدنه آلومینیومی ساخته شده و از 2، 4 یا 6 پره برخوردار هستند. اما مدل‌های خانگی آن‌ها ابعاد چندان بزرگی ندارند و با صدای ناچیزی هوا را به بیرون می‌فرستند.

هواکش‌ مخصوص آشپزخانه

دیگر خانه‌های مسکونی جدید بدون هود آشپزخانه به شدت کم یافت می‌شوند. ولی باز هم خانه‌های کوچک یا سوئیت‌هایی هستند که این سیستم هواکش را ندارند و ساکنین هنگام طبخ غذا دچار مشکل می‌شوند. در چنین شرایطی مشکل چندان خاصی وجود نخواهد داشت؛ زیرا به راحتی می‌توان از هواکش‌های خانگی مخصوص آشپزخانه کمک گرفت. این دسته از هواکش‌ها ظاهر بسیار جذابی دارند و چهره فضای داخلی خانه را برهم نمی‌زنند. همچنین می‌توان هواکش‌ را روی شیشه و پنجره آشپزخانه نصب کرد.

هواکش ها معمولا از چه موادی ساخته میشوند؟

شرکت‌های سازنده برای ساخت انواع هواکش از متریال‌های بسیار متنوعی کمک می‌گیرند. به همین دلیل می‌توان هر یک مدل‌های هواکش را با جنس خاصی خریداری کرد. بدیهی است که این متریال مصرفی عملکرد و قیمت هواکش‌ها را به طور قابل توجهی تغییر می‌دهد. به همین دلیل قصد داریم تا در این بخش انواع متریال کاربردی برای ساخت هواکش‌ها را معرفی کنیم.

آلومینیوم

بدون شک ورق‌های آلومینیومی جزو اولین انتخاب‌های تولیدکنندگان برای ساخت انواع هواکش است. این فلز قیمت چندان زیادی ندارد و قرار نیست هزینه زیادی روی دوش شرکت‌های سازنده بگذارد. همچنین آلومینیوم در مقابل پوسیدگی و زنگ‌زدگی مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد. به همین دلیل گزینه خوبی برای ساخت هواکش‌های سقفی یا دیواری خواهد بود.

Industrial ventilator

انواع پلیمرها

انواع پلیمرها مانند ABS یا فایبرگلاس برای ساخت انواع هواکش‌ خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال درصدی از هواکش‌های آکسیال صنعتی دارای پروانه‌های پلیمری هستند. اما بیشتر کاربرد پلیمرها برای ساخت هواکش‌ خانگی است. استفاده از پلیمر به تولیدکنندگان کمک می‌کند که محصولی سبک‌تر و با قیمت مناسب بسازند. همچنین با پلیمر قاب‌های زیبای برای هواکش تولید شده تا استفاده از آن چهره زشتی در خانه‌ها ایجاد نکند.

مواد مقاوم در برابر حرارت و پوسیدگی

زمانی که قرار است انواع هواکش را برای شرایط سخت تولید کرد، انتخاب متریال اندکی سخت‌تر خواهد شد. برای مثال برخی از هواکش‌ها مجبور هستند که هوای گرم و شامل دود یا گرد و غبار را از خود عبور دهند. همچنین هواکش‌ها ممکن است که ساعات زیادی را در مقابل نور آفتاب یا برف و باران قرار بگیرند. به همین دلیل باید از متریال مرغوبی استفاده کرد که دو مورد از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • استیل ضد زنگ با مقاومت بالا در مقابل پوسیدگی
  • ورقه‌های فولاد گالوانیزه که با توجه به قیمت مناسب از مقاومت خوبی برخوردار هستند.

با استفاده از این متریال برای ساخت انواع هواکش صنعتی و خانگی دیگر شرایط سخت محیط یا انتقال گازهای خورنده مشکلی نخواهد بود. اما باید توجه کرد که استفاده از متریال‌های ویژه قیمت کلی هواکش را به شدت افزایش می‌دهد.

نکات مهم در خرید انواع هواکش

خرید هواکش‌ به خصوص برای محیط‌های صنعتی کار ساده‌ای نیست و نیاز به دانش فنی زیادی دارد. متاسفانه درصد زیادی از افراد به این نکات توجهی ندارند و صرفا با توجه به برخی از شرایط محیطی محصول مورد نظرشان را خریداری می‌کنند. به همین دلیل در هنگام استفاده از هواکش با مشکلات متنوعی درگیر می‌شوند. اگر شما دوست ندارید که با چنین چالش‌هایی مواجه شوید، این بخش از مطلب را از دست ندهید؛ زیرا با نکات ارزشمند خرید انواع هواکش آشنا می‌شوید.

نوع کاربرد و ظرفیت هواکش

اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که باید برای خرید هواکش در نظر گرفته شود، نوع کاربرد و ظرفیت آن است. شما به عنوان مصرف کننده باید بدانید که هواکش مورد نظرتان برای یک کارگاه بزرگ با سقف بلند یا سرویس بهداشتی و حمام مناسب است. به همین دلیل قبل از خرید نوع استفاده را مشخص کرده و مشخصات فنی مانند میزان هوای عبوری در هر دقیقه را بررسی کنید.

کیفیت ساخت و مقاومت کافی در شرایط محیطی مورد نظر

دومین نکته‌ای که برای خرید انواع هواکش نباید فراموش کرد، کیفیت ساخت و مقاومت محصول در شرایط سخت است. اگر هواکش‌ها را برای انتقال هوای گرم یا گازهای خورنده نیاز دارید، به سراغ مدل‌های گالوانیزه یا استیل بروید که با متریال مقاوم ساخته شده‌اند.

میزان مصرف انرژی

توجه به میزان مصرف انرژی جزو مهم‌ترین نکاتی است که باید در نظر بگیرید. این نکته برای افرادی که هواکش‌های صنعتی را خریداری می‌کنند، اهمیت بیشتری خواهد داشت؛ زیرا مدیریت مصرف انرژی و کنترل هزینه‌ها برای محیط‌های صنعتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

عملکرد هواکش در بازه زمانی طولانی

عملکرد هواکش در دراز مدت جزو نکات طلایی محسوب می‌شود که در آینده اهمیت آن را به وضوح خواهید دید. زمانی که هنگام خرید، هواکشی با کیفیت و با طول عمر بالا خریداری کنید، دیگر نیاز نیست که نگران خرابی‌های متوالی آن باشید. عملکرد درست هواکش و بدون هزینه‌های نسبتا سنگین تعمیر نیز برای محیط‌های صنعتی چیزی به جزء مزیت به همراه ندارد.

بیشتر بخوانید: انواع ست کنترل

Fan and ventilator

قیمت هواکش

در این مطلب سعی کردیم انواع هواکش‌ خانگی و صنعتی را معرفی کنیم تا با شناخت بیشتری خرید و ثبت سفارش خود را انجام دهید. خوشبختانه تولیدکنندگان داخلی کشور انواع هواکش صنعتی و خانگی را با توجه به استانداردهای روز دنیا تولید می‌کنند. همچنین این تولیدکنندگان برخی از محصولات را به شکل سفارشی تولید کرده تا بتوانند هواکش‌هایی با کیفیت مناسب را به دست مصرف‌کننده برسانند.

شما نیز در صورتیکه پیش از سفارش اطلاعات مناسبی از محل نصب هواکش خود و شرایط هوادهی آن داشته باشید، قطعا انتخاب بهتری برای خرید هواکش خود خواهید داشت.جهت دریافت مشاوره تخصصی با کارشناسان فروش شرکت آتور صنعت همچنین دریافت لیست قیمت انواع هواکش می‌توانید از طریق فرم زیر یا صفحه استعلام قیمت و اگر نیاز به گفتگو و مشاوره تلفنی دارید با شماره تلفن ۰۳۱۳۲۰۰۴ تماس حاصل فرمایید.

عنوان قیمت
قیمت هواکش سانتریفیوژ زیلابگ جهت دریافت لیست قیمت با شماره 32004-031 تماس بگیرید.
لیست قیمت هواکش خانگی دمنده
قیمت هواکش صنعتی الوند
برندها
فن و هواکش - fan-and-ventilator
فن و هواکش - fan-and-ventilator

نقد و بررسی در "فن و هواکش"

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *