الکتروموتور عمود نصب چیست؟ بررسی کامل انواع، کاربرد ها و نصب

الکتروموتور های عمود نصب نوع خاصی از الکتروموتور ها هستند که پس از نصب، شفت آنها عمود بر سطح زمین قرار میگیرد. به دلیل طراحی منحصر به فردی که دارند قابل نصب در فضای های محدود هستند و تحمل بار های سنگین روی محور شفت خود را دارند.

اشتراک گذاری

می توان گفت الکتروموتورها بنیادی ترین بخش از صنعت حال حاضر دنیا هستند. الکتروموتورها ماشین هایی هستند که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. الکتروموتورها بر اساس نوع جریان مصرفی خود به دو نوع جریان مستقیم (DC) و جریان متناوب (AC) تقسیم می شوند. این دستگاه بر اساس اصول الکنرومغناطیس کار می کند. از مهمترین پارامتر ها برای انتخاب الکتروموتور عبارت اند از توان، سرعت چرخش و … .

به طور کلی الکتروموتور ها به دو شیوه قابل نصب هستند: عمودی و افقی. در نصب افقی محور شافت الکتروموتور موازی با سطح زمین است و معمولا زمانی این نوع انتخاب می شود که بار ها شعاعی باشند. در نصب عمودی محور شافت عمود بر سطح زمین است و برای بارهای سنگین محوری گزینه ی بسیار مناسبی است.
نصب صحیح الکتروموتور ها تاثیر بسیار مهمی بر کارایی، طول عمرو عملکرد آنها دارد. در الکتروموتور های افقی، سیال خنک کننده ( هوا، آب، روغن و … ) در اطرف الکتروموتور جریان دارد اما در الکتروموتور های عمود نصب این جریان یکنواخت سیال خنک کننده برقرار نیست و احتیاج به طراحی های خاصی برای خنک کاری است. به همین دلیل است که برای پیشگیری از بالا رفتن ناخواسته ی دما و صدمه به ساختار های درونی الکتروموتور، باید به نصب ان توجه ویژه ای نمود.
نحوه ی نصب همچنین در بحث هم ترازی بسیار حائز اهمیت است. در الکتروموتور های عمودی هم ترازی برای توزیع یکنواخت بار و نیروها روی یاتاقان ها بسیار ضروری است. عدم رعایت این نکته می تواند باعث ایجاد لرزش های شدید و حتی شکستگی شافت الکتروموتور شود. همچنین نوع نصب فقط به معنای نصب در معنی فیزیکی نیست. نصب الکتروموتور فرایندی است که باید با در نظر گرفتن عوامل متعددی مانند شرایط محیطی، نوع بار و… انتخاب شود.

الکتروموتور عمود نصب چیست؟

الکتروموتور های عمود نصب نوع خاصی از الکتروموتور ها هستند که پس از نصب، شفت آنها عمود بر سطح زمین قرار میگیرد. به دلیل طراحی منحصر به فردی که دارند قابل نصب در فضای های محدود هستند و تحمل بار های سنگین روی محور شفت خود را دارند.
الکتروموتور های عمود نصب معمولا در فضا هایی نصب می شوند که محدودیت در فضا وجود دارد. استفاده الکتروموتور افقی با نصب عمودی ممکن است نیاز به تجهیزاتی ایجاد شود و باعث افزایش هزینه ها شود. به همین دلیل بهتر است نوع الکتروموتور مطابق فضای مورد استفاده انتخاب شود. این نوع الکتروموتور ها قابلیت نصب بر روی تجهیزات را دارند؛ در نتیجه نیاز به کوپلینگ های پیچیده کاهش می‌بابد.

تفاوت الکتروموتور عمود نصب با مدل های افقی

از مهمترین تفاوت های الکتروموتور عمود نصب و الکتروموتور افقی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه: به دلیل طراحی پیچیده در تجهیزات مکانیکی و الکتریکی این الکتروموتورها هزینه ی بالاتری نسبت به نوع افقی خود دارند.
  • نیاز به فضای نصب کمتر: الکتروموتور های عمودنصب به طور ویژه برای محیط های محدود طراحی شده اند
  • استفاده از یاتاقان های رانشی (Trust Bearing): به دلیل اعمال بار های خارجی همچنین وزن موتور یاتاقان هان ها نوع خاصی هستند تا مجموعه ی این بار ها را جذب کنند. در برخی مدل های الکتروموتور عمودکار ترکیبی از یاتاقان های شیار عمیق و تماس زاویه ای استفاده می شود تا هم بار های محوری و هم بار های شعاعی جذب شوند.
  • پوسته (frame): پوسته ی الکتروموتور های عمود نصب از الومینیوم ضخیم و یا چدن سنگین ساخته می شود تا در برابر تنش های مکانیکی که در نتیجه ی نصب عمودی هستند مقاومت کافی را داشته باشد.
  • جهت محور: محور چرخش الکتروموتور های عمودی به سمت زمین است  و این زاویه و جهت گیری الکترموتور باعث می شود شفت و بیرینگ های الکتروموتور تحت تاثیر نیروی جاذبه نیز باشند.
  • نحوه ی خنک کاری: به دلیل جهت گیری عمودی الکتروموتور های عمود نصب، توزیع متفاوتی نصب الکتروموتور های افقی وجود دارد و گرمای تولید شده ممکن است در بخش خاصی از الکتروموتور عمودنصب متمرکز شود، به همین خاطر تمهیدات ویژه ای اندیشیده می شود تا توزیع گرما یکنواخت تر شود و از اسیب به سیم پیچ ها نیز جلوگیری شود.

 

کاربرد های الکتروموتور عمود نصب

  • سیستم های تهویه مطبوع: در پمپ های سیرکوله در سیستم های گرمایشی و سرمایشی، در برج های خنک کننده به منظور گردش آب
  • صنایع نفت و گاز و پتروشیمی: برای پمپاژ سیالات در پالایشگاه ها، انتقال نفت و گاز در چاه های عمودی
  • تولید انرژی های تجدید پذیر: پمپاژ سیالات در نیروگاه های خورشیدی، توربین های بادی عمود محور
  • صنایع آب و فاضلاب: سیتم های ابیاری تحت فشار، پمپاژ اب ، تصفیه ی اب و فاضلاب، استخراج اب از چاه ها عمیق، نصب در مخازن برای برداشت اب
  • صنایع دریایی: پمپ های تخلیه برای کنترل سطح اب در کشتی ها، انتقال سوخت، در سیسیتم پیشرانش شناور ها
  • صنایع معدنی: به منظور انتقال دوغاب و سیستم های ابکشی در معادن زیرزمینی
  • صنایع غذایی و دارویی: میکسر های عمودی
  • سیستم های پمپاژ

 

مشخصات فنی الکتروموتور عمود نصب

ویژگی های الکتریکی

الکتروموتور های عمود نصب از ولتاژ های معمول تا ولتاژ های بالا تولید می شوند. فرکانس برق ورودی به آنها میتواند 50 یا 60 هرتز باشد. این الکتروموتور ها محدوده توان (Power)  گسترده ای دارند و از 0.12 کیلووات تا چند مگاوات را پوشش می دهند.

کلاس عایقی (Insulation Class)، به معنای دمای مجاز قابل تحمل توسط سیم پیچ الکتروموتور ها است که کلاس های متفاوتی را شامل می شود؛ مانند A, B, C, D, E, F, H. در حال حاضر بیشتر الکتروموتور های مورد استفاده در بازار ایران کلاس عایقی F و H دارند.

راندمان (Efficiency) الکتروموتور های عمودنصب مطابق با استاندارد های IE1 تا IE5 می باشد. هر چه این عدد بزرگتر باشد راندمان بالاتر است.

ویژگی های مکانیکی

درجه حفاظت (Ingress Protection) این الکتروموتورها معمولا 55 تا 65 است. برخی از آنها به منظور کار در محیط های شیمیایی  پوشش ضد خوردگی دارند اما در بعضی مدل های خاص مانند الکتروموتور هایی که

در بازار ایران با نام الکتروموتور های کله قندی شناخته شده اند، این عدد برابر با IP23 است. نوع اتصال این الکتروموتور ها اغلب به صورت فلنج  (IM-B5)و در بعضی موارد از طریق پایه (IM-B3) است.

سرعت (Speed) در انواع استاندارد الکتروموتور های عمودنصب سرعت از 600rpm تا  3000rpm وجود دارد.

ویژگی های ساختاری

مهمترین ویژگی الکتروموتور های عمود نصب، جهت شفت آنهاست. محور چرخش شفت آنها عمودی است و در نتیجه امکان نصب عمودی الکتروموتور را فراهم می کند. پوسته ی الکتروموتور های عمود نصب همانند الکتروموتور های افقی میتواند از جنس چدن، الومینیوم و یا فولاد باشد. اما در بعض موارد بدنه الومینیوم است و سر و ته چدنی هستند.
بیرینگ های(Bearing) استفاده شده در الکتروموتورهای عمود نصب یکی از عوامل تمایز بین الکتروموتور عمودی و افقی است. بیرینگ های مورد استفاده از نوع Trust Bearing بوده که در اصطلاح به آنها بلبرینگ کف گرد نیز گفته می شود. استفاده از این نوع یاتاقان به دلیل بار های محوری حاصل از وزن روتور و بعضا بار های خارجی ضروری است.
سیستم خنک کاری الکتروموتور های عمود نصب نیز مانند نوع افقی شان اغلب موارد TEFC (Totally Enlosed Fan Cooled) به معنای خنک کاری با شفت خارجی متصل به شفت الکتروموتور و TENV (Totally Enclosed Naturally Ventilated) به معنای خنک کاری طبیعی با استفاده از همرفت طبیعی هوا است. در مواردی که دمای کاری بالاست از سیستم خنک کاری Water Cooled نیز استفاده می شود.

 

اجزای الکتروموتور عمود نصب

الکتروموتور ها صرفه نظر از نوع شان اجزای مشترک زیادی دارند مانند:

  • استاتور (Stator): قسمت ثابت الکتروموتور است که روتور درون آن قرار دارد. استاتور از سیم پیچ هایی تشکیل شده است (Motor Winding) که درون شیار های استاتور قرار دارند. جریان الکتریکی از درون این سیم
  • ها عبور می کند و باعث ایجاد یک میدان مغناطیسی می شود این میدان مفناطیسی باعث چرخش روتور می شود.
  • روتور (Rotor): بخش غیر ثابت الکتروموتور است که شفت به ان مقید شده. روتور از ساختاری فلزی تشکیل شده که میدان مغناطیسی دوار الکتروموتور باعث چرخش آن و در نتیجه چرخش شفت و ایجاد گشتاور می شود.
  • شفت (Shaft): درونی ترین بخش الکتروموتور است که منتقل کننده ی چرخش ایجاد شده در الکتروموتور به کاربر نهایی است.
  • بلبرینگ ها: بلبرینگ ها در دو انتهای شفت قرار دارند و اصطکاک بین شفت و قاب موتور را کاهش می دهند.
  • قاب (Frame): قاب الکتروموتور ها ی عمودکار و به طور کلی الکتروموتور ها میتواند چدنی، الومینیومی و یا در موارد خاص فولادی باشد.این قسمت پوشاننده ی اجزای مکانیکی و الکتریکی داخل الکتروموتور است.
  • d-end: انتهای محرک موتور که شفت قرار دارد.
  • n-end: انتهای غیر محرک و یا ثابت الکتروموتور است که معمولا فن و در بعضی اوقات درپوش محافظ  در این سمت قرار دارند(به خصوص در الکتروموتور های عمود کار اهمیت ویژه ای دارد)

 

نصب الکتروموتور عمود نصب

نصب الکترموتور های عمودی به دلیل جهت محور آنها  و در نتیجه بار های محوری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به طور خلاصه مراحل نصب این الکتروموتورها را بررسی می کنیم:

  1. آماده سازی پایه: انتقال موتور به محل نصب  بررسی هم محور بودن شفت موتور و شفت تجهیزی که به موتور متصل شده است.
  2. اتصالات مکانیکی موتور: نصب یاتاقان های کف گرد (Trust Bearing)  استفاده از روانکار مناسب با توجه به توصیه های شرکت سازنده
  3. اتصالات الکتریکی: کابل هی برق ورودی به الکتروموتور باید متناسب با جریان مصرفی الکتروموتور انتخاب شوند. استفاده از کابل اتصال به زمین (erth)
  4. بررسی تجهیزات خنک کننده ی موتور (در صورت وجود: مانند الکتروموتور های …
  5. حفاظ در برابر ارتعاشات: در محیط های که ممکن است ارتعاشات بالایی وجود داشته باشد باید از لرزه گیر استفاده کرد.

 

 تعمیر و نگهداری الکتروموتور عمود نصب

اگر با الکتروموتورهای عمودی سروکار دارید، احتمالاً متوجه شده‌اید که نگهداری و تعمیر آن‌ها نیازمند توجه ویژه‌ای است. این موتورها به دلیل موقعیت نصب خاص خود، چالش‌های متفاوتی نسبت به موتورهای افقی دارند. اما با رعایت اصول صحیح، می‌توان عمر مفید آن‌ها را افزایش داد و از خرابی‌های ناگهانی جلوگیری کرد. در این مطلب، قدم‌ به‌ قدم مراحل نگهداری و تعمیر این موتورها را توضیح می‌دهیم.

 

چرا نگهداری الکتروموتورهای عمودی مهم است؟

الکتروموتورهای عمودنصب معمولاً در پمپ‌ها، فن‌ها و سایر تجهیزات صنعتی به کار می‌روند. شرایط نصب خاص این موتورها باعث می‌شود بیشتر در معرض تنش‌های مکانیکی و حرارتی قرار بگیرند. اگر به‌درستی نگهداری نشوند، ممکن است عملکرد آن‌ها مختل شود و حتی به خرابی‌های بزرگی منجر شود.

 

مراحل تعمیر الکتروموتور

  1.  بررسی اولیه و آماده‌سازی: قبل از هر چیز، باید مطمئن شوید که موتور نیاز به تعمیر دارد. برخی نشانه‌های خرابی شامل صدای غیرعادی، لرزش زیاد، کاهش توان خروجی یا داغ شدن بیش از حد هستند.
    قطع برق: این مرحله بسیار مهم است. قبل از هرگونه دستکاری، برق موتور را قطع کنید تا خطر برق‌گرفتگی از بین برود.
    پاک‌سازی سطحی: گرد و غبار را پاک کنید تا دسترسی به اجزای داخلی راحت‌تر شود.
    بررسی فیزیکی قطعات: ترک، خوردگی یا سیم‌پیچ‌های تغییر رنگ‌داده را بررسی کنید.
  2. باز کردن قطعات: بعد از بررسی‌های اولیه، می‌توان قطعات موتور را باز کرد.
    باز کردن کاور فن: ابتدا پیچ‌های کاور را باز کنید و فن را بررسی کنید. اگر فن ترک خورده یا خراب شده باشد، بهتر است تعویض شود.
    یاتاقان‌ها: این قطعات تأثیر زیادی روی عملکرد روان موتور دارند. اگر یاتاقان‌ها ساییده شده باشند، باید تعویض شوند.
    روتور و استاتور: با دقت، پیچ‌های نگه‌دارنده روتور را باز کرده و آن را خارج کنید. سیم‌پیچ‌ها و استاتور را از نظر سلامت بررسی کنید.
  3.  تعمیر و تعویض قطعات آسیب‌دیده: اگر سیم‌پیچ‌ها دچار سوختگی شده‌اند، باید فرآیند سیم‌پیچی مجدد انجام شود. یاتاقان‌های فرسوده، کابل‌های اتصال خراب و سایر قطعات معیوب نیز باید تعویض شوند. برای این کار، همیشه از قطعات باکیفیت استفاده کنید تا موتور عملکرد بهتری داشته باشد.
  4. مونتاژ مجدد و تست عملکرد: بعد از تعویض قطعات آسیب‌دیده، تمام اجزا را در جای خود قرار داده و پیچ‌ها را محکم کنید. سپس موتور را روشن کنید و بررسی کنید که همه چیز به‌درستی کار می‌کند.
    صدای عملکرد: موتور باید بدون صدای غیرعادی کار کند.
    لرزش: لرزش بیش از حد ممکن است نشان‌دهنده مشکل در یاتاقان‌ها یا عدم تعادل روتور باشد.
    دمای کار: موتور نباید بیش از حد داغ شود، چون ممکن است به سیم ‌پیچ‌ها آسیب برساند.

نکات مهم در نگهداری پیشگیرانه

برای جلوگیری از خرابی‌های غیرمنتظره، بهتر است نگهداری را به‌صورت دوره‌ای انجام دهید:

  • تمیزکاری منظم: گرد و غبار روی سطح موتور را پاک کنید.
  • بازرسی یاتاقان‌ها و روغن‌کاری: قطعات متحرک را روغن‌کاری کنید تا از اصطکاک و فرسودگی جلوگیری شود.
  • بررسی دما و ارتعاشات: استفاده از تجهیزات اندازه‌گیری می‌تواند به شناسایی مشکلات احتمالی کمک کند.

مشکلات رایج و راه‌حل‌ها

برخی از مشکلات رایج که ممکن است با آن‌ها مواجه شوید:

  • داغ شدن بیش از حد: این مشکل معمولاً به دلیل خرابی یاتاقان‌ها یا تهویه نامناسب رخ می‌دهد.
  •  سر و صدای زیاد: اگر موتور بیش از حد سروصدا تولید کند، احتمالاً یاتاقان‌ها خراب شده‌اند یا یکی از قطعات داخلی نیاز به تعویض دارد.
  •  کاهش توان خروجی: اگر موتور به‌اندازه کافی قدرت نداشته باشد، ممکن است سیم‌پیچ‌ها آسیب دیده باشند یا اتصالات الکتریکی دچار مشکل باشند. موتورهای عمودی اگر به‌درستی نگهداری شوند، عملکرد فوق‌العاده‌ای دارند و سال‌ها بدون مشکل کار خواهند کرد. بررسی دوره‌ای، تمیزکاری، روغن‌کاری و رعایت اصول ایمنی می‌تواند طول عمر موتور را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد.

 

روان کاری مناسب الکتروموتور عمود نصب

مناسب ترین روان کننده برای الکتروموتور های عمود نصب گریس است. نوع گریس و بازه ی زمانی روانکاری باید بر اساس توصیه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شرکت سازنده‌ الکتروموتور انجام شود. روانکاری به اندازه و در بازه های زمانی های متناوب باعث افزایش طول عمر الکتروموتور و اجزای سازنده ی آن می شود. مقدار گریس تزریق شده در هر بار روانکاری باید طبق راهنمای فنی دستگاه باشد تزریق روان کننده ی بیش از حد به دستگاه ممکن است باعث نشت گریس به محفظه ی داخلی الکتروموتور و ایجاد آلودگی (جذب گرد و غبار هر چند کم) شود. همچنین در هنگام روغن کاری باید به مجرای خروجی گریس سوخته توجه داشت.
نکته مهم هنگام روغن کاری الکتروموتور عمود نصب: گریس کاری بیش از حد می تواند باعث افزایش دما در قسمت بیرینگ ها و ایجاد نشتی شود. نوع گریس انتخابی باید با دمای محیطی که الکترموتور در آن کار می کند و همچنین سرعت الکتروموتور انتخاب شود.

 

نکاتی برای نصب و راه اندازی مناسب الکتروموتور عمودی

از متداول ترین روش های راه اندازی الکتروموتور های عمود نصب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

راه اندازی مستقیم، راه اندازی ستاره – مثلث و راه اندازی با سافت استارتر(softatarters). در ادامه به بررسی هر یک از این موارد می پردازیم:

راه اندازی مستقیم: مقدار بیشینه ی ان جریان گذرا حتی ممکن ست به 2 تا 3 برابر جریان حالت پایدار باشد. اتصال الکتروموتور به برق ساده ترین راه برای راه اندازی ان است. این روش مشکلاتی نیز به همره دارد؛ جریان راه اندازی مورد نیاز چد برابر جریان نامی است و گشتاور راه اندازی نیزبسیار زیاد است و امکان اسیب رساندن و وارد شدن تنش های زیادی به کوپلینگ می شود از فواید این روش می توان به عدم نیاز به  تجهیزات زیاد اشاره کرد.

Softstarters: در موارد تخصصی تر سافت استاتر ها استفاده می شود. این دستگاه جریان راه اندازی الکتروموتور را محدود می کند و باعث افزایش تدریجی ولتاژ الکتروموتور موتور و در نتیجه شروعی نرم می شود.

درایو های سرعت متغیر: استفاده از ین درایو ها نه تنها برای راه اندازی بلکه برای توقف نرم تر الکتروموتور و حتی برای تنظیم سرعت در حین کار مداوم هم بسیار مفید است.

همچنین بار محوری نباید از مقدر مجازی که سازنده در دیتاشیت الکتروموتور ذکرکرده تجاوز کند.

 

انواع الکتروموتور عمودی

الکتروموتور های عمود نصب را می توان از لحاظ گوناگون دسته بندی کرد از جمله:
برند: الکتروموتور های عمود نصب که قابلیت دسترسی بهتری در بازار ایران دارند می توان به ABB ,VEM ,WEG اشاره کرد. الکتروموتور های عمود نصب کله قندی SCMC, BBC, XDD اشاره کرد. البته سازندگان داخلی الکتروموتور، مانند موتوژن هم به صورت سفارشی اقدام به ساخت الکتروموتور های عمود نصب می کنند.
مشخصات فنی: الکتروموتور های عمودکار مانند الکتروموتور های افقی در انواع ترمز دار و بدون ترمز، با دور 600 تا 3000، SOLID SHAFT (شفت تو پر) و HOLLOW SHAFT (شفت تو خالی) و با انواع استاندارد های ضد انفجاری (که دارای عدد IP بالایی هستند) و ضد‌ جرقه تولید می‌شوند.
الکتروموتور های کله قندی که عدد حفاظت آنهابرابر با IP23 است به این معنا که در برابر ذرات جامد بزرگتر از 12.5mm و قطرات آب که به صورت عمودی چکه می کنند و تا 15 درجه از محور عمود زاویه دارند، محافظت می شوند. و طبیعتا دارای خاصیت ضد انفجاری نیستند. این الکتروموتور های عمودی با نام سرچهی نیز شناخته می شوند و برای کوپل شدن با پمپ ها استفاده می شوند و به دلیل مکانیزم خاص تحتانی شفت قابلیت ترز دار شدن را دارا نمی باشند.

 

 قیمت الکتروموتور عمود نصب

قیمت الکتروموتور های عمود نصب به عوامل گوناگونی مانند فاکتور های فنی، طراحی و شرایط محیطی و … وابسته است. به طور کلی با افزایش توان الکتروموتور عمود نصب قیمت ان نیز افزیش می یابد. در الکتروموتور هایی با توان بالا به دلیل نیاز به سیم پیچ های ضخیم تر و هسته ی آهنی بزرگتر، قیمت ها به صورت تصاعدی بالا می رود.
راندمان الکترووتور ها نیز در قیمت تاثیر گذار است. به طوری که با افزایش عدد IE، قیمت الکتروموتور افزایش می یابد اما در مقابل باعث کاهش مصرف برق خواهد شد. جنس پوسته ی الکتروموتور یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت است. الکتروموتور هایی با پوسته ی الومینیومی قیمت بیشتری نسبت به الکتروموتور های پوسته چدنی دارند.
از دیگر ویژگی هایی که باعث افزایش قیمت الکتروموتور ها می شود سیستم خنک کاری انهاست. سیستم های خنک کار با اب … به دلیل نیاز به پمپ سیرکولاسیون و ژاکت خنک کننده قیمت بالاتری نیز دارند.
گواهی های ایمنی نیز هزینه های تولید الکتروموتورها را افزایش می دهد مانند گواهی atex – nema. همچنین برند های معتبر به دلیل تضمین های که بابت کیفیت و پشیبانی و خدمات پس از فروش ارائه می دهند به صورت قابل توجهی از برند های کمتر شناخته شده گران تر هستند. کوپلینگ های خاص و و سنسور های مانیتورینگ شامل دما، لرزش و … نیز باعث افزایش هزینه ها می شوند.
از دیگر عوامل تاثیر گذار بر قیمت الکتروموتور های عمودی، درجه حفاظت آنهاست که با IP شناخته می شود (Ingress Protection) این شاخص از دو عدد تشکیل شده که عدد اول بیانگر میزان حفاظت الکتروموتور در برابر ذرات جامد و عدد دوم نشان دهنده ی میزان حفاظت الکتروموتور در برابر مایعات است. با افزایش این دو عدد میزان حفاظت الکتروموتور نیز در برابر ذرات جامد و مایعات افزایش می یابد.

 

جمع بندی

انتخاب صحیح الکتروموتور مناسب به ویژه الکتروموتور های عمود نصب از تصمیمات بسیار حیاتی برای واحد های صنعتی به شمار می رود. انتخاب نادرست و کارشناسی نشده علاوه بر تحمیل هزینه های اضافی به سیستم، باعث اتلاف زمان، انرژی و راندمان مجموعه های صنعتی خواهد شد. توان، سرعت، درجه حفاظت و دیگر پارامتر های تاثیر گذار باید به دقت ارزیابی و انتخاب شوند. کارشناسان ما به طور رایگان نیاز های اختصاصی پروژه ی شما ارزیابی کرده و بهترین پیشنهاد ممکن را جهت انتخاب الکتروموتور عمودنصب به شما ارائه می دهند. با خرید از مجوعه ی ما، از پشتیبانی فنی و تضمین اصالت کالا پس از فروش بهره ببرید.

به این نوشته امتیاز دهید:
ارتباط مستقیم با کارشناسان آتور صنعت

برای دریافت مشاوره تخصصی و و رایگان در رابطه با تجهیزات، محصولات و خدمات فرم زیر را تکمیل نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فرم سایدبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *